Carrosseria Volvo

Carrosseria Volvo

La carrosseria és una part fonamental del teu vehicle, i has de deixar sempre en mans segures. Per això, si necessites una reparació, tens dret a exigir un Taller Volvo de Carrosseria i Pintura a la teva companyia asseguradora.

Només així el teu Volvo conservarà la totalitat i integritat de les seves característiques després d'una reparació per col · lisió, preservant la seguretat i qualitat originals del teu vehicle Volvo.

TOTES LES GARANTIES DEL SERVEI POSTVENDA:

1. Mètodes i professionals.

Uns professionals en constant procés d'aprenentatge i uns processos líders en tecnologia asseguren el compliment dels nostres estàndards de qualitat, i garanteixen que l'estructura del teu vehicle recupera les especificacions de la marca i romandrà intacta fins i tot després d'una col · lisió.

Els nostres tallers Volvo de carrosseria i pintura compten amb equips apropiats i eines exclusives, alineadors de carrosseria i sistemes de pintura creats i aprovats per nosaltres.

2. Sistema VIDA.

El sistema d'informació sobre reparacions VIDA és un mètode específic de Volvo i constitueix un dels més complets del sector, ja que proveeix als nostres tècnics de dades contínuament actualitzades sobre els mètodes de treball, fent-los més eficaços i segurs.

3. Recanvis originals.

En els tallers Volvo només utilitzem recanvis originals, adequant-nos a les més elevades exigències de seguretat, qualitat i respecte del medi ambient.

A més, el seu perfecte ajust i instal · lació asseguraran l'èxit en qualsevol intervenció.

4. Instal · lacions.

Les instal · lacions Volvo de carrosseria i pintura són dissenyades de manera racional i eficient, complint exigents normes de qualitat, i periòdicament es sotmeten a rigoroses inspeccions.